Scooter theorie Venray

Elke week cursus

€ 85

Wil je, zodra je 16 jaar bent, meteen op voor je scooter rijbewijs? Dan is het belangrijk om al in het bezit te zijn van je theoriecertificaat (AM). Om dit theoriecertificaat te halen, kun je twee dingen doen. Of je kiest ervoor om hier zelf voor te studeren of je kiest voor een cursus scooter theorie in Venray van Scootertheorie.com. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van cursussen op het gebied van scooter theorie, ook in Venray. Bij ons haal je, na het volgen van de scooter theorie in Venray, in één dag je theoriecertificaat. Waarom? Omdat wij een slagingspercentage van 90% hebben. Onze klassikale theoriecursus duurt standaard vijf uur. Dezelfde dag nog óf de dag erna doe je al examen bij het CBR voor het halen van je scooter theorie in Venray.
• Hoog slagingspercentage van 90%
• Enthousiaste, ervaren docenten
• Wij bieden onze theoriecursus van maandag tot en met zondag aan
• Gratis online proefexamens

Je mag van start met je scooter theorie in Venray als je 15,5 jaar bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze spoedcursus? Neem dan contact met ons op. Ben je al overtuigd? Schrijf jezelf dan meteen in.

Wat houdt jullie klassikale spoedcursus in?

Wanneer je kiest voor de cursus scooter theorie in Venray van Scootertheorie.com, kies je voor een klassikale spoedcursus. In vijf uur tijd leer je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie-examen bij het CBR. Je leert alle belangrijke wetten, verkeersregels en verkeersborden, maar ook alles op het gebied van inzicht en diverse verkeerssituaties. Deze klassikale les wordt afgewisseld met online examentraining. Hierbij gebruiken wij theorie-examens die erg lijken op het theorie-examen dat je bij het CBR krijgt. Ook leren onze docenten je allerlei handige ezelsbruggetjes die ervoor zorgen dat jij straks snel het juiste antwoord op de vraag weet.

Inschrijven

Door wie wordt de cursus gegeven?

De cursus scooter theorie in Venray wordt gegeven door enthousiaste, ervaren docenten. Al onze docenten zijn bekend met de CBR-examens. Ze leren je alles wat je moet weten en beantwoorden met plezier al jouw vragen. De docenten werken volgens een effectieve methode. Waarom? Omdat wij een hoog slagingspercentage van 90% hebben. Oftewel negen op de tien van onze kandidaten slaagt de eerste keer voor het theorie-examen. Het landelijke gemiddelde van mensen die in één keer slagen voor hun theorie-examen zonder cursus ligt namelijk een stuk lager, op slechts 50% à 60%.

Hoe gaat het theorie-examen in zijn werk?

Standaard duurt een examen voor je scooter theorie in Venray dertig minuten. Om te slagen voor je theorie-examen is het belangrijk dat je 44 van de vijftig vragen goed beantwoordt. Je krijgt verschillende soorten vragen zoals sleepvragen, invulvragen, ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. Na afloop van het examen hoor je meteen of je geslaagd bent voor je scooter theorie in Venray.

Inschrijven

Scooter theorie Venray: de eerste stap van jouw scooter rijbewijs

De eerste stap voor het halen van je scooter rijbewijs is slagen voor je scooter theorie in Venray. Venray is een kleine stad in de provincie Limburg. Venray kenmerkt zich door de mooie, veelzijdige natuur, het gezellige centrum en een rijke historie. De ligging van Venray tussen natuurgebied De Peel en rivier de Maas biedt een mooi en veelzijdig landschap. Een mooie omgeving om aal scooter rijdend van te genieten.

Scooter theorie halen in Venray?

Schrijf je vandaag nog in!