Scooter theorie Arnhem

Schrijf je in voor de cursus!

€ 85

Wil je zodra je 16 jaar bent, meteen op voor je scooter rijbewijs? Dan is het belangrijk om al in het bezit te zijn van je theoriecertificaat (AM). Om dit theoriecertificaat te behalen, kun je natuurlijk zelf met je neus in de boeken duiken. Maar het is ook mogelijk om via Scootertheorie.com een cursus scooter theorie in Arnhem te volgen. Na het volgen van onze spoedcursus scooter theorie in Arnhem haal je jouw theoriecertificaat hoogstwaarschijnlijk in één keer. Mocht je, om wat voor reden dan ook, toch zakken voor je theorie examen? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij hanteren namelijk een 100% slagingsgarantie. Dit houdt in dat je de scooter theorie in Arnhem bij ons altijd, op onze kosten, opnieuw mag doen.

  • Hoog slagingspercentage van 90%
  • Enthousiaste, ervaren docenten
  • Wij bieden onze theoriecursus zeven dagen per week aan
  • Gratis online proefexamens

Je mag starten met je scooter theorie in Arnhem wanneer je 15,5 jaar bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze spoedcursus? Neem dan contact met ons op of schrijf jezelf meteen in wanneer je al overtuigd bent van onze voordelen.

Hoe ziet de cursus scooter theorie in Arnhem eruit?

Wanneer je kiest voor de cursus scooter theorie in Arnhem van Scootertheorie.com, kies je voor een klassikale spoedcursus. In vijf uur tijd leer je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie examen bij het CBR. Je leert alle belangrijke wetten, verkeersregels en verkeersborden, maar ook alles op het gebied van inzicht en verkeerssituaties. Bij de scooter theorie in Arnhem wordt klassikale les afgewisseld met online examentraining en natuurlijk de oh zo belangrijke pauzes. Ook leren onze docenten je allerlei handige ezelsbruggetjes die ervoor zorgen dat jij snel het juiste antwoord op de vraag weet.

Inschrijven

Hoe werkt de 100% slagingsgarantie precies?

Wij van Scootertheorie.com bieden een slagingsgarantie van 100% voor onze scooter theorie in Arnhem. Dit betekent dat je, wanneer je de eerste keer niet slaagt voor je theorie examen, je onze theoriecursus gewoon nog een keer opnieuw mag volgen. En dat op onze kosten. Maar aangezien negen op de tien van onze cursisten in één keer slaagt voor het theorie examen, is de kans groot dat ook jij je theoriecertificaat de eerste keer haalt. Dát is ons slagingspercentage van 90%.

Waar vindt het theorie examen plaats?

Na je cursus scooter theorie in Arnhem mag je op voor je theorie examen. Dit theorie examen vindt plaats bij de dichtstbijzijnde CBR-examenlocatie. En toevallig beschikt Arnhem over een eigen CBR locatie aan de Hazenkamp. Na onze theoriecursus kan en mag je met eigen vervoer richting de examenlocatie, maar wij gaan ook gezamenlijk met al onze cursisten die kant op. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd op tijd bent en dat je jezelf op de locatie nog even op een ontspannen manier kunt voorbereiden op het theorie examen zelf. Na afloop hoor je direct of je geslaagd bent voor je theorie examen.

Inschrijven

Haal je scooter theorie in 1 dag in Arnhem!

Arnhem is een stad in de provincie Gelderland. Het is niet zomaar de stad, maar de hoofstad van deze provincie. De stad staat internationaal bekend om ‘de slag om Arnhem’. Het is namelijk een plek waar één van de beroemdste en beruchtste slagen van de Tweede Wereldoorlog zich afspeelde. Naast het mooie, gezellige centrum ligt Arnhem ook midden in het natuurgebied de Veluwe. Een prachtige omgeving om met je scooter van te genieten. Tip: Vraag wanneer je geslaagd bent voor je scooter rijbewijs dezelfde dag nog je rijbewijs aan bij de gemeente Arnhem. Zo kun je zo snel mogelijk van je scooter gaan genieten!

Klaar om te slagen voor je theorie in Arnhem?

Schrijf je vandaag nog in!