Scooter theorie Utrecht

Elke week cursus

€ 85

Het halen van je scooter rijbewijs bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de scooter theorie in Utrecht. Wist je dat je met je scooter theorie in Utrecht al mag beginnen vanaf dat je 15,5 jaar bent? Dus, wil je jouw scooter rijbewijs halen en ben je inmiddels al ruim 15 jaar? Dan mag je aan de slag om je theoriecertificaat (AM) te halen. Vind je het lastig om hier zelf voor te leren of heb je bijvoorbeeld last van faalangst? Dan hebben wij van Scootertheorie.com dé oplossing. Wij bieden namelijk spoedcursussen aan voor het halen van je scooter theorie in Utrecht. En omdat wij onze theoriecursussen zeven dagen per week aanbieden (ja ook op zondag) is er altijd wel een dag en tijdstip wat past in jouw agenda.
• Cursus van maandag tot en met zondag
• Klassikale cursus van enthousiaste, gedreven docenten
• Online oefenen met echte theorie-examens
• Scherp geprijsd

Scooter theorie in Utrecht bieden we voor een aantrekkelijke prijs aan. Ben je benieuwd? Schrijf jezelf dan vandaag nog in of neem contact met ons op bij vragen.

Hoe ziet jullie spoedcursus eruit?

Onze spoedcursus is een klassikale cursus. In een klassikale, vijf uur durende les, leren de enthousiaste, ervaren en professionele docenten van Scootertheorie.com je alles wat je moet weten over verkeersregels, wetten en verkeersborden. Ook geven ze je belangrijke inzichten in bepaalde verkeerssituaties. De klassikale theorieles wordt afgewisseld met online examentraining. Op deze manier maak je direct kennis met de manier van vragen stellen tijdens het officiële theorie-examen bij het CBR.

Inschrijven

Wat houdt het theorie-examen in?

Na het doen van je scooter theorie in Utrecht mag je je theorie-examen doen. Het theorie-examen duurt een half uur en bevat vijftig vragen en twee testvragen. Om te kunnen slagen voor je examen moet je minstens 44 vragen goed hebben. Het theorie-examen kent verschillende soorten vragen zoals meerkeuzevragen, ja/nee vragen, sleepvragen en invulvragen. Zolang het half uur nog niet voorbij is, mag je terug naar vragen waarover je eventueel twijfelt. Na het theorie-examen hoor je direct of je geslaagd bent voor je scooter theorie in Utrecht.

Enthousiaste, gedreven docenten

Bij de spoedcursus van Scootertheorie.com krijg je les van enthousiaste, gedreven docenten. Docenten die als geen ander weten wat ze bij het CBR belangrijk vinden. Daarnaast is onze manier van lesgeven bewezen effectief, want negen van de tien cursisten slaagt in één keer voor zijn of haar theorie-examen. Al onze docenten staan voor je klaar met actuele kennis en handige ezelsbruggetjes. Daarnaast beantwoorden ze met alle plezier alle vragen van jou en van je medecursisten. Dé ideale manier om van elkaar en met elkaar te leren.

Inschrijven

Haal je scooter theorie in Utrecht

Utrecht is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Oftewel het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad Utrecht staat met name bekend om de Dom. De Domtoren ligt, samen met zijn grachten, vele winkels en restaurants in het hart van de prachtige, oude binnenstad. Wil je de drukke binnenstad liever achter je laten en ben je op zoek naar mooie natuur? De Utrechtse Heuvelrug is de parel van Utrecht. Dit is een uitgestrekt Nationaal Park: van prachtige bossen tot uitgestrekte heidevelden en zandvlaktes. Of ga op een warme dag met je scooter richting één van de recreatieplassen, zoals de Vinkeveense Plassen of de Loosdrechtse Plassen. Houd voor vertrek wel altijd even de actuele verkeerssituatie in de gaten.

Scooter theorie halen in Utrecht?

Schrijf je vandaag nog in!