Scooter theorie Haarlem

Elke week cursus

€ 85

Wil je als je 16 jaar bent graag je scooter rijbewijs halen? Dan is het belangrijk om, voordat je mag starten met je praktijklessen, al in het bezit te zijn van je theoriecertificaat (AM). Om dit theoriecertificaat te halen, kun je natuurlijk zelf gaan leren. Maar het is ook mogelijk om een cursus scooter theorie in Haarlem te volgen. Na het volgen van de scooter theorie in Haarlem van Scootertheorie.com haal je jouw theoriecertificaat waarschijnlijk de eerste keer. Mocht je onverhoopt toch zakken voor je theorie-examen, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij hanteren namelijk een 100% slagingsgarantie. Dit houdt in dat wanneer je toch zakt, je de scooter theorie in Haarlem op onze kosten gewoon opnieuw mag doen.
• Hoog slagingspercentage van 90%
• Enthousiaste, ervaren docenten
• Wij bieden onze theoriecursus zeven dagen per week aan
• Gratis online proefexamens

Je mag van start gaan met je scooter theorie in Haarlem als je 15,5 jaar bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze spoedcursus? Neem dan contact met ons op of schrijf jezelf direct in wanneer je overtuigd bent.

Hoe ziet de cursus scooter theorie eruit?

De spoedcursus scooter theorie in Haarlem duurt vijf uur. Klassikale les, online examentraining en de nodige pauzes worden tijdens de cursus met elkaar afgewisseld. Voorafgaand aan de theoriecursus hoef je jezelf niet voor te bereiden. Tijdens de scooter theorie in Haarlem zorgen wij ervoor dat we alle belangrijke theorie aan bod laten komen, dat we oefenen met vragen en dat we extra stilstaan bij de onderdelen die jij lastig vindt. Ook leren onze docenten je allerlei handige ezelsbruggetjes, zodat jij tijdens het theorie-examen snel het juiste antwoord weet.

Inschrijven

Wie geeft de theoriecursus?

De cursus scooter theorie in Haarlem wordt gegeven door enthousiaste, ervaren docenten. Al onze docenten kennen de CBR-examens van binnen en van buiten. Ze werken volgens een effectieve methode. Waarom? Omdat wij een hoog slagingspercentage van 90% hebben. Het landelijke gemiddelde van mensen die in één keer slagen voor hun theorie-examen zonder cursus ligt namelijk een stuk lager, op slechts 50%. Eén van de redenen om te kiezen voor de spoedcursus van Scootertheorie.com.

Hoe gaat het theorie-examen in zijn werk?

Tijdens de cursus scooter theorie in Haarlem word je klaargestoomd voor je theorie-examen. Onze docenten gaan gezamenlijk met alle cursisten richting de CBR-examenlocatie. Het theorie-examen zit al bij onze prijs inbegrepen, dus hier hoef je zelf verder niets voor te doen, behalve een geldig identiteitsbewijs meenemen. Het theorie-examen bestaat uit vijftig vragen en twee testvragen. In totaal moet je, binnen een half uur, minstens 44 vragen goed beantwoorden om te slagen voor je theorie-examen. Of je wel of niet geslaagd bent, hoor je direct na afloop.

Inschrijven

Slaag in één keer voor je scooter theorie in Haarlem

De mooie stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Deze middelgrote stad telt ruim 160.000 inwoners. Haarlem ligt vlakbij het strand en heeft vele monumentale panden en schitterende oude pleinen. Een prachtige stad om heerlijk doorheen te dwalen. Of natuurlijk doorheen te rijden met je scooter. Maar dan moet je wel eerst je scooter rijbewijs halen. En de eerste stap van je scooter rijbewijs is de scooter theorie in Haarlem. Wij van Scootertheorie.com helpen je hier graag bij.

Scooter theorie halen in Haarlem?

Schrijf je vandaag nog in!