Scooter theorie Rijswijk

Inschrijven theorie cursus Rijswijk

€ 85

Kan je niet wachten op de dag dat je 16 jaar wordt? En dat je dan eindelijk scooter mag gaan rijden? Dat snappen wij. Wist je dat je al theorie-examen mag doen vanaf 15,5 jaar? Dus, ben jij 15 jaar geworden en wil jij straks sowieso je scooter rijbewijs gaan halen, start dan alvast met je theorie. Vind je het lastig om hier, naast je school en/of (bij)baan, voor te leren? Maak dan gebruik van de scooter theorie in Rijswijk van Scootertheorie.com. In vijf uur tijd stomen wij je klaar voor jouw theorie-examen op een CBR-examenlocatie bij jou in de buurt.

  • Slagingsgarantie van 100%
  • Wij bieden onze cursus van maandag tot en met zondag aan
  • In één dag ben jij klaar voor je theorie-examen
  • Klassikaal les in een ontspannen sfeer

De eerste stap voor het halen van je scooter rijbewijs is de scooter theorie in Rijswijk. Wil je dat wij je hierbij helpen? Schrijf je dan vandaag nog in en maak gebruik van onze scherp geprijsde spoedcursus.

De voordelen van de spoedcursus theorie in Rijswijk

Wanneer je voor je cursus scooter theorie in Rijswijk kiest voor Scootertheorie.com, kies je voor diverse voordelen. Het grootste voordeel is dat wij een hoog slagingspercentage van 90% hebben en een slagingsgarantie van 100%. Het slagingspercentage houdt dus in dat negen op de tien cursisten in één keer slaagt voor het theorie-examen. Daarnaast bieden wij dus een 100% slagingsgarantie. Mocht jij dus, om wat voor reden dan ook, niet slagen voor je theorie-examen? Dan mag onze cursus gewoon nog een keer doen en dat op onze kosten. Daarnaast is onze theoriecursus voordelig en kun je snel van start, omdat wij scooter theorie zeven dagen per week aanbieden. Zo is er altijd wel een dag en tijdstip beschikbaar bij Rijswijk in de buurt. Scooter theorie Rijswijk in één dag

Binnen één dagdeel (vijf uur) leren onze ervaren docenten je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie-examen. Onze theoriecursussen vinden zeven dagen per week plaats. Doordeweeks starten we om 15.30 uur en in het weekend om 10.30 uur. Na afloop van de cursus scooter theorie gaan we gezamenlijk naar de CBR-examenlocatie in Rijswijk.  Zo kun jij jezelf in alle rust en op een ontspannen manier voorbereiden op je theorie-examen.

Inschrijven

Hoe werkt het theorie examen bij CBR Rijswijk?

Tijdens de cursus scooter theorie in Rijswijk wordt je klaargestoomd voor je theorie-examen. Zoals gezegd, gaan we gezamenlijk met alle cursisten richting de CBR-examenlocatie. Het theorie-examen zit al bij onze prijs inbegrepen, dus hier hoef je zelf verder niets voor te doen, behalve een geldig identiteitsbewijs meenemen. Het theorie-examen zelf bestaat uit vijftig vragen en twee testvragen. In totaal moet je, binnen een half uur, minstens 44 vragen goed beantwoorden om te slagen voor je theorie-examen. Of je wel of niet geslaagd bent, hoor je direct na afloop.

Scooter rijden in Rijswijk, maar eerst je scooter theorie halen!

Rijswijk ligt in de provincie Zuid-Holland en heeft bijna 60.000 inwoners. De stad Rijswijk staat vooral bekend om haar vele kastelen, binnenpleinen en mooie historische monumenten. Wil je het historische centrum van Rijswijk liever achter je laten? Ga dan met je scooter richting het mooie Den Haag, richting Delft of ga lekker naar het strand. Superveel mogelijkheden om met je scooter naartoe te rijden, wanneer je je scooter rijbewijs gehaald hebt in Rijswijk. Natuurlijk moet je wel wachten tot je je rijbewijs aadwerkelijk in handen hebt. Dien dus op de dag dat je geslaagd bent direct je rijbewijs-aanvraag in via de website van de gemeente Rijswijk!

Inschrijven
[MEC id=”1176″]

Schrijf je vandaag nog in!