Scooter theorie Roosendaal

Elke week cursus

€ 85

Wil je, zodra je 16 jaar bent, meteen op voor je scooter rijbewijs? Dan is het belangrijk om al in het bezit te zijn van je theoriecertificaat (AM). Om dit theoriecertificaat te halen, kun je hier zelf voor leren of kiezen voor een cursus scooter theorie in Roosendaal. Wij van Scootertheorie.com zijn gespecialiseerd in het geven van cursussen op het gebied van scooter theorie, ook in Roosendaal. Onze theoriecursus duurt standaard vijf uur. Dezelfde dag nog óf de dag erna doe je al examen bij de dichtstbijzijnde CBR-examenlocatie voor het halen van je scooter theorie in Roosendaal. Na het volgen van de scooter theorie in Roosendaal van Scootertheorie.com haal je jouw theoriecertificaat hoogstwaarschijnlijk in één keer. Waarom? Omdat wij een slagingspercentage van 90% hebben.
• Hoog slagingspercentage van 90%
• Enthousiaste, ervaren docenten
• Wij bieden onze theoriecursus niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend aan
• Gratis online proefexamens

Je mag starten met je scooter theorie in Roosendaal als je 15,5 jaar bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze spoedcursus? Neem dan contact met ons op. Ben je al overtuigd? Schrijf jezelf dan vandaag nog in.

Wat houdt jullie klassikale spoedcursus in?

Wanneer je kiest voor de cursus scooter theorie in Roosendaal van Scootertheorie.com, kies je voor een klassikale spoedcursus. In vijf uur tijd leer je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie-examen bij het CBR. Je leert alle belangrijke wetten, verkeersregels en verkeersborden, maar ook alles op het gebied van inzicht. Deze klassikale les wordt afgewisseld met online examentraining. Hierbij gebruiken wij theorie-examens die lijken op het theorie-examen dat je bij het CBR krijgt. Ook leren onze docenten je allerlei handige ezelsbruggetjes. Deze ezelsbruggetjes zorgen ervoor dat jij snel het juiste antwoord op de vraag weet.

Inschrijven

Door wie wordt de theoriecursus gegeven?

De cursus scooter theorie in Roosendaal wordt gegeven door enthousiaste, ervaren docenten. Al onze professionele docenten kennen de CBR-examens van binnen en van buiten. Ze leren je alles wat je moet weten en beantwoorden met alle plezier al jouw vragen en die van je medecursisten. De docenten werken volgens een effectieve methode. Waarom? Omdat wij een slagingspercentage van 90% hebben. Het landelijke gemiddelde van mensen die in één keer slagen voor hun theorie-examen zonder cursus ligt namelijk een stuk lager, op slechts 50%.

Waar vindt het theorie-examen plaats?

Het theorie-examen vindt plaats bij de dichtstbijzijnde CBR-examenlocatie. En toevallig heeft Roosendaal haar eigen CBR locatie aan de Hoevenweg 20. Maar het fijne aan het volgen van onze scooter theorie in Roosendaal is dat wij na de spoedcursus altijd gezamenlijk richting de CBR-examenlocatie gaan. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd op tijd bent, niet hoeft te stressen en jezelf op de locatie nog even optimaal kunt voorbereiden op het theorie-examen zelf. Na afloop hoor je direct of je geslaagd bent voor je theoriecertificaat (AM).

Inschrijven

Haal je scooter theorie in Roosendaal in één dag

Roosendaal is een compacte stad in de provincie Noord-Brabant. Roosendaal heeft veel aantrekkelijke groengebieden, een levendige horeca en volop mogelijkheden om te winkelen. Ook de Draai van de kaai vindt plaats in Roosendaal en is het grootste wielerevenement van Nederland. Door de ligging aan de spoorlijn vervult Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. Roosendaal is namelijk het laatste station op Nederlands grondgebied voor de grens met België. Wil je lekker met je scooter toeren in Roosendaal? Start dan, zodra je mag, met het halen van je scooter rijbewijs.

Scooter theorie halen in Roosendaal?

Schrijf je vandaag nog in!