Scooter theorie Nijmegen

Elke week cursus

€ 85

Ben je bijna 16 jaar en wil je graag jouw scooter theorie in Nijmegen halen? Maar weet je van jezelf dat je het lastig vindt om hiervoor te leren? Dan bieden wij bij Scootertheorie.com de oplossing. Wij zijn namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het geven van cursussen op het gebied van scooter theorie, ook in Nijmegen. Bij ons haal je in één dag je scooter theorie. Onze klassikale theoriecursus duurt vijf uur. Dezelfde dag óf de dag erna doe je al examen bij het CBR voor het halen van je scooter theorie in Nijmegen. Wij geven onze theoriecursussen zeven dagen per week. Van maandag tot en met vrijdag start de cursus om 15.30 uur en op zaterdag en zondag om 10.30 uur. Hierdoor is er altijd wel een dag en tijdstip beschikbaar dat voor jou uitkomt voor het halen van je scooter theorie in Nijmegen.
• Wij bieden onze theoriecursus aan door heel Nederland
• Bij ons haal je je theoriecertificaat in één dag
• Een hoog slagingspercentage van 90%
• Een klassikale cursus waarin we je klaarstomen voor je examen

Overtuigd van de voordelen van Scootertheorie.com? Schrijf jezelf dan vandaag nog in voor de cursus scooter theorie in Nijmegen!

Wat houdt de klassikale spoedcursus in?

Wanneer je kiest voor scooter theorie in Nijmegen van Scootertheorie.com, kies je voor een klassikale spoedcursus. In vijf uur tijd leer je datgene wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie-examen bij het CBR. Je leert alle belangrijke wetten, verkeersregels en verkeersborden, maar ook alles op het gebied van inzicht. Klassikale les wordt afgewisseld met online examentraining. Hierbij gebruiken wij theorie-examens die lijken op het theorie-examen dat je bij het CBR krijgt. Ook leren onze docenten je allerlei handige ezelsbruggetjes die ervoor zorgen dat jij snel het juiste antwoord op de vraag weet.

Inschrijven

Hoe ziet het theorie-examen eruit?

Tijdens het volgen van de cursus scooter theorie in Nijmegen zorgen onze docenten ervoor dat je klaar bent om theorie-examen te doen. Het theorie-examen voor de scooter bestaat uit 50 vragen. Hierin gaan 40 vragen over wetten en verkeersregels en 10 vragen over inzicht. Om te slagen voor je scooter theorie in Nijmegen is het van belang om 44 van de 50 vragen goed te beantwoorden in een half uur. Na afloop van het theorie-examen hoor je direct of je geslaagd bent en of je dus de trotse eigenaar of eigenares bent van een theoriecertificaat (AM).

Gezakt voor je scooter theorie in Nijmegen, wat nu?

Hoor je na het doen van je theorie-examen dat je gezakt bent? Dan krijg je de uitslag met daarop de score per onderwerp. Hierdoor weet je waar je minder op gescoord hebt en waar je dus nog op moet oefenen. Maar aangezien wij een slagingsgarantie van 100% hebben, mag je je cursus scooter theorie in Nijmegen kosteloos nog een keer volgen. Het voordeel is dat je weet waarop je minder scoort, zodat we hierop extra kunnen focussen. Samen doen we er alles aan om jou te laten slagen voor jouw scooter theorie in Nijmegen.

Inschrijven

Scooter theorie Nijmegen: de eerste stap van je scooter rijbewijs!

Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Nijmegen is een oude vestingstad, waarin je je in de tijd van de Romeinen waant. Schitterende historische gebouwen worden afgewisseld met eeuwenoude pleinen en de oudste winkelstraat van Nederland. Zeg je Nijmegen, dan zeg je waarschijnlijk de Nijmeegse Vierdaagse. Deze historische stad ligt dan ook midden in het groen. Een mooie omgeving dus om, nadat je je scooter theorie en scooter praktijk in Nijmegen gehaald hebt, al scooter rijdend van te genieten.

Scooter theorie halen in Nijmegen?

Schrijf je vandaag nog in!