Scooter theorie Leeuwarden

Elke week cursus

€ 85

Kan je niet wachten op de dag dat je eindelijk 16 jaar wordt? En dat je dan één van je grootste dromen werkelijkheid wordt, namelijk scooter rijden? Dat snappen wij van Scootertheorie.com als geen ander. Wist je dat je al theorie-examen mag doen vanaf 15,5 jaar? Dus, ben jij 15 jaar geworden en wil jij straks sowieso je scooter rijbewijs gaan halen, start dan alvast met je scooter theorie. Vind je het lastig om hier, naast je school en/of (bij)baan, voor te studeren? Maak dan gebruik van de scooter theorie in Leeuwarden van Scootertheorie.com. Gedurende een klassikale cursus stomen wij je in vijf uur tijd klaar voor jouw theorie-examen op de dichtstbijzijnde CBR-examenlocatie.
• Slagingsgarantie van 100%
• Wij bieden onze cursus niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend aan
• In één dag ben jij klaargestoomd voor je theorie-examen
• Klassikaal les in een ontspannen sfeer

De eerste stap voor het halen van je scooter rijbewijs is dus het halen van je scooter theorie in Leeuwarden. Wil je dat wij je hierbij helpen? Schrijf je dan vandaag nog in en maak gebruik van onze mooi geprijsde spoedcursus.

De voordelen van een cursus scooter theorie

Wanneer je voor je cursus scooter theorie in Leeuwarden kiest voor Scootertheorie.com, kies je automatisch ook voor de diverse voordelen die wij te bieden hebben. Eén van de grootste voordelen is dat wij een slagingspercentage van 90% hebben en een slagingsgarantie van 100%. Dit slagingspercentage betekent dat negen op de tien van onze cursisten in één keer slaagt voor het theorie-examen. Daarnaast bieden wij een 100% slagingsgarantie. Mocht jij dus, om wat voor reden dan ook, niet slagen voor je theorie-examen? Dan mag je onze cursus scooter theorie in Leeuwarden gewoon nog een keer doen. En dat op onze kosten.
Ook is onze theoriecursus voordelig en kun je snel van start, omdat wij de cursus scooter theorie zeven dagen per week aanbieden. Zo is er altijd wel een dag en tijdstip beschikbaar in Leeuwarden of omgeving.

Inschrijven

Scooter theorie Leeuwarden in één dag

Binnen één dagdeel (vijf uur) leren onze ervaren docenten je alles wat je moet weten, zodat jij kunt slagen voor jouw theorie-examen. Onze theoriecursussen vinden zeven dagen per week plaats. Van maandag tot en met vrijdag starten we om 15.30 uur (dus na school) en in het weekend om 10.30 uur. Na afloop van de cursus scooter theorie in Leeuwarden gaan we gezamenlijk naar de CBR-examenlocatie aan de Douwe Tammingaweg 30. Zo kun jij jezelf in alle rust en zonder stress voorbereiden op je theorie-examen.

Hoe gaat het theorie-examen in zijn werk?

Tijdens de cursus scooter theorie in Leeuwarden word je klaargestoomd voor je theorie-examen. Zoals gezegd, gaan we gezamenlijk met alle cursisten richting de CBR-examenlocatie. Het theorie-examen zit al bij onze prijs inbegrepen, dus hier hoef je zelf verder niets voor te doen. Behalve dat je een geldig identiteitsbewijs moet meenemen. Het theorie-examen zelf bestaat uit vijftig vragen en twee testvragen. In totaal moet je, binnen dertig minuten, minstens 44 vragen goed beantwoorden om te slagen voor je theorie-examen. Na afloop hoor je direct of je wel of niet geslaagd bent.

Inschrijven

Scooter rijden in Leeuwarden? Start met je scooter theorie

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Leeuwarden staat met name bekend als één van de elf steden van de Elfstedentocht, maar heeft daarnaast ook een mooi, historisch stadscentrum met honderden monumenten, waaronder de scheve toren de Oldehove. De monumenten worden afgewisseld met grachten, verschillende winkelgebieden en een bruisend nachtleven. Een prachtige stad dus om al scooter rijdend van te genieten, wanneer je je scooter rijbewijs gehaald hebt in Leeuwarden.

Scooter theorie halen in Leeuwarden?

Schrijf je vandaag nog in!