Scooter theorie Leiden

Dagelijks theoriecursus in Leiden

€ 85

De eerste stap naar jouw scooter rijbewijs is je theoriecertificaat. Dit theoriecertificaat wil je natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. En dit doe je waarschijnlijk het liefste zonder maandenlang met je neus in de theorieboeken te zitten en examens te oefenen. Bij Scootertheorie.com bieden we de oplossing: met behulp van onze spoedcursus haal jij je scooter theorie in Leiden in één dag. Hoe? Tijdens onze vijf uur durende cursus stomen onze docenten je klaar voor jouw theorie-examen bij het CBR in Leiden. Hierin wordt klassikale les afgewisseld met online examentraining en de broodnodige pauzes. En doordat wij onze scooter theorie in Leiden zeven dagen per week aanbieden, is er altijd wel een dag en locatie beschikbaar wanneer dat jou uitkomt. Dát is scooter theorie in Leiden via Scootertheorie.com.

  • Haal in één dag jouw scooter theorie in Leiden
  • Wij hebben een hoog slagingspercentage van 90%
  • Bij ons kun je zeven dagen per week terecht
  • Aantrekkelijk geprijsde cursus

Wil je jouw scooter theorie in Leiden halen? En ben je overtuigd van onze voordelen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze spoedcursus.

Slagingspercentage vs. slagingsgarantie

Waar het landelijk gemiddelde slagingspercentage voor het in één keer halen van het theorie-examen 50% is, is dit bij Scootertheorie.com 90%. Waarom ons slagingspercentage zo hoog ligt? Omdat onze enthousiaste docenten een bewezen, effectieve lesmethode hanteren. Daarnaast hebben wij een slagingsgarantie van 100%. Dit betekent dat, wanneer je niet in één keer slaagt voor je scooter theorie in Leiden, je onze theoriecursus nogmaals mag volgen. En dat op onze kosten. Dát is de slagingsgarantie van Scootertheorie.com.

Inschrijven

Wat leer ik tijdens de cursus scooter theorie in Leiden?

Tijdens de spoedcursus scooter theorie leer je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor je theorie-examen. Het grote voordeel van onze docenten is dat zij de theorie-examens van het CBR van binnen en van buiten kennen. Hierdoor weten zij als geen ander wat jij allemaal moet weten voor je theorie-examen. Tijdens onze cursus scooter theorie in Leiden leer je alles over de verkeersregels, diverse verkeerssituaties en belangrijke verkeersborden. Ook maak je kennis met handige ezelsbruggetjes die jou weer helpen bij het beantwoorden van de diverse vragen van je theorie-examen.

Hoe ziet het theorie examen bij CBR Leiden eruit?

Als het goed is, weet je na onze cursus scooter theorie in Leiden alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor het theorie-examen. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen. Hierin gaan 40 vragen over de wetten en verkeersregels en 10 vragen over inzicht. Deze vragen bestaan uit ja/nee-vragen, meerkeuzevragen, invulvragen, sleepvragen en hotspotvragen. Om te kunnen slagen voor jouw scooter theorie in Leiden is het de bedoeling dat je 44 vragen van de 50 vragen goed beantwoord. Hiervoor krijg je een half uur de tijd. In dit half uur mag je bij twijfel altijd nog terug naar bepaalde vragen om het antwoord te wijzigen. Na afloop weet je direct of je geslaagd bent voor je theoriecertificaat.

Inschrijven

Haal je scooter theorie in Leiden via Scootertheorie.com!

Zit je op school in universiteitsstad Leiden? Hoe lekker is het dan om met je scooter van huis naar school te rijden? Of te genieten van de vele restaurants, pleinen en terrassen die deze studentenstad rijd ik? Maar Leiden ligt daarnaast ook dicht aan het strand. Een leuk uitje om met je scooter naartoe te gaan, mits je je scooter rijbewijs haalt natuurlijk. En dit rijbewijs bestaat uit twee gedeeltes, waarvan het eerste gedeelte de scooter theorie in Leiden is. Nadat je voor beide gedeeltes geslaagd bent, kun je direct je rijbewijs aanvragen via de website van de gemeente Leiden.

[MEC id=”1022″]

Schrijf je vandaag nog in!