Scooter theorie Assen

Volg onze cursus in Assen!

€ 85

Wil je als je 16 jaar bent graag je scooter rijbewijs halen in Assen? Dan is het belangrijk om, voordat je mag starten met je praktijklessen, al in het bezit te zijn van je theoriecertificaat (AM). Om dit theoriecertificaat te halen, kun je natuurlijk zelf gaan leren. Maar het is ook mogelijk om een cursus scooter theorie in Assen te volgen. En dat kan bij Scootertheorie.com. Na het volgen van de scooter theorie in Assen haal je jouw theoriecertificaat waarschijnlijk de eerste keer. Mocht je, om wat voor reden dan ook, toch zakken voor je theorie examen, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij hanteren namelijk een 100% slagingsgarantie. Dit houdt in dat wanneer je toch zakt, je onze spoedcursus scooter theorie op onze kosten gewoon opnieuw mag volgen.

  • Hoog slagingspercentage: 90%
  • Enthousiaste, ervaren docenten
  • Wij bieden onze theoriecursus zeven dagen per week aan
  • Gratis online proefexamens

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze spoedcursus voor het halen van je scooter theorie in Assen? Neem dan contact met ons op of schrijf jezelf direct in wanneer je overtuigd bent.

Wie geeft de spoedcursus scooter theorie in Assen?

De cursus scooter theorie in Assen wordt gegeven door enthousiaste, ervaren docenten. Al onze docenten kennen de CBR-examens als hun broekzak, bovendien werken volgens een bewezen effectieve lesmethode. Waarom? Omdat wij een hoog slagingspercentage van wel 90% hebben. Het landelijke gemiddelde van mensen die in één keer slagen voor hun theorie examen zonder cursus ligt namelijk een stuk lager, op slechts 50%. En dat is één van de redenen om te kiezen voor de spoedcursus van Scootertheorie.com.

Inschrijven

Hoe gaat het theorie examen bij CBR Assen in z’n werk?

Tijdens de cursus scooter theorie in Assen word je klaargestoomd voor je theorie examen. Onze docenten gaan gezamenlijk met alle cursisten richting de CBR-examenlocatie in Assen. Het theorie examen zit al bij onze prijs inbegrepen, dus hier hoef je zelf verder niets voor te doen, behalve een geldig identiteitsbewijs/paspoort meenemen. Het theorie examen bestaat uit vijftig vragen en twee testvragen. In totaal moet je, binnen een half uur, minstens 44 vragen goed beantwoorden om te slagen voor je theorie examen. Of je wel of niet geslaagd bent voor je theorie examen, hoor je direct na afloop.

Haal je scooter theorie in Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Bij Drenthe denken we aan het land van Bartje. En Bartje, een bekend Drents jochie, woont in Assen. Assen is een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige Drentse natuurgebieden, mooie hunebedden en het historische centrum van Assen zelf. Daarnaast staat Assen ook bekend om de TT Circuit van Assen. Hét parcours van onder andere de MotoGP. Een leuke omgeving om al scooter rijdend van te genieten. Vanzelfsprekend mag je pas rijden wanneer je daadwerkelijk je scooter rijbewijs in handen hebt gekregen. Doe nadat je geslaagd bent dus zo snel mogelijk een rijbewijs-aanvraag bij de gemeente Assen!

Inschrijven

Scooter theorie halen in Assen?

Schrijf je vandaag nog in!